Dramaattinen loppu ottelulle!

Ottelu on alkamassa JäPS - TiPS 1-1 (0-1)  TiPSin TB Ykköstä pelaava joukkue koostuu pääasiassa seuran T01-pelaajista . Mukana on ol...

Ottelu on alkamassa

JäPS - TiPS 1-1 (0-1) 

TiPSin TB Ykköstä pelaava joukkue koostuu pääasiassa seuran T01-pelaajista. Mukana on ollut ilmeisesti myös muutama pelaaja, joka ei ole mukana TBSM:n TiPS/Halikko YJ -joukkueessa. Omassa ikäluokassaan, T01:n ELL:ssä, TiPS on ollu suveneeri. Se johtaa sarjaa, eikä ole hävinnyt yhtään ottelua. Se on erinomainen saavutus tuossa kovatasoisessa sarjassa.

Ykkösessä TiPS/T01-joukkue aloitti hieman vaisusti. Ensin se pelasi JyPK/2:n kanssa 3-3 tasapelin ja sitten hävisi (hieman yllättäenkin) HJK/2-joukkueelle 2-1. Ehkäpä pelisuma vei oman veronsa, sillä TiPSillä oli tuolloin 6 ottelua kolmen viikon sisällä. Sen jälkeen Ykkösen pelejä siirreltiinkin ja näin ollen TiPS sai järjesteltyä itselleen hieman paremman ottelutahdin.Sarjan kuluessa TiPSin sijoitus Ykkösen sarjataulukossa olikin hieman hämäävä, mutta hoidettuaan rästipelinsä, TiPS alkoi odotetusti nousta taulukossa ylöspäin.

JäPS pelasi harjoitusottelun TiPS/Halikko YJ:tä vastaan tammikuussa. Tuolloin tasainen ottelu päättyi vantaalais-salolaisten 1-0 voittoon. Sen ottelun perusteella ei kovinkaan suuria johtopäätöksiä voinut tehdä, sillä molemmat joukkueet hakivat silloin vielä muotoaan ja kummankaan joukkueen pelaajat eivät olleet ehtineet pelata yhdessä montaa kuukautta. Ja vaikka TiPS/Halikko ja TiPS/01 ovatkin samasta seurasta, ei joukkueissa pelaa samoja pelaajia. Joten ainoa tieto tulevasta vastustajasta oli vain sen menestys TC15 ELL:ssä. Eli vastaan astelisi luultavasti koko kauden kovin joukkue tähän mennessä.

Ja eihän asiasta ollut epäselvyyttä missään ottelun vaiheessa. TiPS hallitsi peliä sen alkuminuuteilta asti. JäPS ei juurikaan päässyt hallitusti vierasjoukkueen alueelle. Saatika saanut vaarallisia laukauksia kohti maalia. Taitava vantaalaisjoukkue sai sitä vastoin tuotua pallon järvenpääläispäätyyn ilman suuria vaikeuksia. Näin ollen TiPS siirtyi 0-1 johtoon jo ottelun 8. minuutilla. TiPSin pelaajalle jäi hyvin tilaa noin 20 metrissä, josta hän laittoi pallon komeassa kaaressa maaliin ylärimaa hipoen. Hyvä laukaus ja inhottava torjuttava maalivahdille.

Ja vaikka TiPS heiluttikin tahtipuikkoa koko ottelun ajan, ei se onnitunut tekemään maalia lukuisista paikoistaan huolimatta. Kaukolaukaukset viuhuvat pääsääntöisesti ohi ja maalinedustalla vantaalaiset sortuivat siirtelemään palloa liikaa. Hieman paremmilla ratkaisuilla TiPS olisi onnistunut kasvattamaan johtoaan useammalla maalilla.

Puoliajalla


Pallopeleissä usein käy niin, että jos et itse tee paikoista maaleja, niin vastustaja tekee maalin siitä ainokaisesta paikastaan. Ja tämän sai TiPS kokea karvaasti Koivusaaressa.

Otteluaika alkoi olla jo täynnä kun Anni avasi käsistä pitkän pallon keskialueelle. Pallon ensimmäisenä ehti Sissi, joka puskipelivälineen kohti oikealla laidalla viilettävää Meeriä. Loistava syöttö tavoitti laiturin suoraan juoksusta, ja Meeri karkasi pallon kanssa TiPSin rangaistusalueelle. TiPSin puolustaja oli hieman tilanteessa myöhässä ja joutui taklaamaan Meeriä selkäpuolelta. Rajun näköinen tilanne päättyi molempien pelaajien kaatumiseen. Tämän seurauksena TiPSin pelaaja sai keltainen kortin ja pallo siirrettiin pilkulle.

Oona laittoi pallon pilkulta maaliin ja viimeisteli ottelun päätöslukemiksi 1-1 pelikellon näyttäessä 80+3 minuuttia.  Mikä dramaattinen loppu ottelulle!

Loppukättelyt


Mutta täytyy myöntää, etteivät tytöt ole olleet näin pahasti alakynnessä tällä kaudella kertaakaan! TiPS pelasi taitavasti ja nopeasti omaa peliään. Loistava nuori joukkue, joka todennäköisesti voittaisi oman seuransa TBSM-joukkueenkin. JäPSin pallollinen peli sitä vastoin ei toiminut. Vierasjoukkue hallitsi 90% kentästä, mutta tunnollinen puolustaminen oman maalin edessä ja loppuun asti yrittäminen palkittiin tasapelillä.

Nyt peleistä seuraakin noin kahden viikon tauko. Seuraava ottelu pelataan tiistaina 28.6.2016 klo 19:00, kun Koivusaareen astelee JäPSin vieraaksi HyPS Hyvinkäältä.

Tervetuloa kannustamaan tytöt voittoon!

Kommentit

Nimi

Aluesarja Barcelona 2014 ELL Kroatia Kroatia 2015 Laura Kalmari 2015 Muut pelit Sarjapelit TB Kakkonen TB Ykkönen TB17 Turnaukset uusi Ykkönen Yleinen
false
ltr
item
JäPS TB - Fiilistellen futista!: Dramaattinen loppu ottelulle!
Dramaattinen loppu ottelulle!
https://3.bp.blogspot.com/-cJDeienFXUY/V16RPYbMR-I/AAAAAAAAIV0/1B0wgHXcWyYGfFhRyN2Fij7j4T52Gnx6QCLcB/s640/20160611_160016.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-cJDeienFXUY/V16RPYbMR-I/AAAAAAAAIV0/1B0wgHXcWyYGfFhRyN2Fij7j4T52Gnx6QCLcB/s72-c/20160611_160016.jpg
JäPS TB - Fiilistellen futista!
http://japstb.blogspot.com/2016/06/dramaattinen-loppu-ottelulle.html
http://japstb.blogspot.com/
http://japstb.blogspot.com/
http://japstb.blogspot.com/2016/06/dramaattinen-loppu-ottelulle.html
true
8094367718207170334
UTF-8
Yhtään kirjoitusta ei löytynyt NÄYTÄ KAIKKI Lue lisää Vastaa Peru vastaus Poista Etusivu SIVUT TEKSTIT Näytä kaikki SUOSITTELUT LABEL ARKISTO ETSI KAIKKI POSTIT Yhtään kirjoitusta ei löytynyt Etusivulle Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Su Ma Ti Ke To Pe La Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Tam Hel Maa Huh Toukokuu Kes Hei Elo Syys Loka Marras Joulu hetki sitten 1 minuutti sitten $$1$$ minutes ago 1 tunti sitten $$1$$ hours ago Eilen $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago yli 5 viikkoa sitten Seuraajat Seuraa THIS CONTENT IS PREMIUM Jaa avataksesi Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy