TB:n Ykkönen on saatu päätökseen

JäPSin TB1-joukkueen sarjakausi syksyn pelien osalta päättyi 17.9.2016 otteluun HPS/YJ :tä vastaan. Kolmessa viimeisessä ottelussa se koh...


JäPSin TB1-joukkueen sarjakausi syksyn pelien osalta päättyi 17.9.2016 otteluun HPS/YJ:tä vastaan. Kolmessa viimeisessä ottelussa se kohtasi HPS:n lisäksi TiPSin ja LPS:n.

TiPS oli aivan liian kova vastus järvenpääläisille. Vantaalaisjoukkueen riveissä oli vastassa peräti neljä TC15:n maajoukkuepelaajaa. JäPS sen sijaan yritti hangoitella vastaan muutaman puolikuntoisen pelaajan voimin, sillä vaihtopenkillä ei ollut yhtään täysin tervettä pelaajaa. Ja se näkyi myös tulostaululla. TiPS oli tyly emäntä 5-0 lukemin. Kylmää kyytiä tarjosi myös luontoäiti, sillä vettä tuli koko pelin ajan kaatamalla, kuten tuosta blogin ensimmäisestä kuvasta saattaa huomata...

Laajasalossa tytöt saivat vastaansa LPS:n. Järvenpääläisillä oli taas matkassaan puolikuntoinen vaihtopenkki. Ja vaikka vastus ei kovin paha ollutkaan, ei JäPS saanut peliään toimimaan kunnolla. Tekeminen oli laiskaa ja tahdotonta, jota kuvastaa hyvin se, että kotijoukkue teki maalinsa ainoasta hyökkäyksestään, jolla pääsi lähellekään JäPSin maalia. Onneksi tytöt saivat kuitenkin puristettua itsestään sen verran irti, että saivat ottelun tasoitettua ja edes yhden pisteen tuliaisiksi kotiin Järvenpäähän. Lopputulos 1-1.



Syksyn viimeisessä ottelussa virtaa onneksi kuitenkin riitti. Vastaan asteli HPS, jolle JäPS oli keväällä hävinnyt viimeisen ottelunsa. Kevään ottelussa tuomaristo oli sallinut vähän liiankin kovat otteet, eikä tytöt olleet säästyneet mustelmilta ja verenvuodatukselta.

Tällä kertaa tuomarilinja oli jyrkempi, eikä HPS päässyt käyttämään tärkeintä asettaan. Peli pysyi kohtalaisen siistinä. Vaikkei tälläkään kertaa säästytty täysin kolhuilta, JäPS hallitsi ottelua, eikä vierasjoukkueella juurikaan ollut vaarallisia maalintekopaikkoja. Vieraiden ainokainenkin syntyi kotijoukkueen omasta huolimattomuudesta puolustuspäässä. Lopputulokseksi kirjattiin 2-1 järvenpääläisille.




Loppusijoitus sarjassa oli näin ollen neljäs. A-lohkon voiton vei TiPS. B-lohkon voitti EPS, C-lohkon voitti RoPS ja paras kakkonen oli B-lohkon Härmä YJ. Neljäs sija ei ole päätavoitteen mukainen, mutta rikkonaisen syyskauden huomoiden kuitenkin ihan siedettävä.

Keväällä tiukat ottelut (HJK/2 2-1 (0-0), PK Keski-Uusimaa 1-2 (1-1) ja  KJP/YJ 2-0 (0-0)) saatiin käännettyä voitoiksi, mutta syksyllä ne "jäivät" tasapeleiksi (KJP/YJ 0-0 (0-0), PU-62 0-0 (0-0), PK Keski-Uusimaa 0-0 (0-0), LPS 1-1 (0-0)).

Jossittelu on silti turhaa, sillä "parhaan kakkosen" paikka olisi vaatinut noiden kaikkien neljän ottelun kääntämisen voitoksi. Niiden turvin JäPS olisi noussut 24 pisteeseen ja SM-karsintoihin.

Mutta nyt TB1 kääntää katseensa tiukasti eteenpäin. Kauden loppuessa lyhyeen joukkue pystyy rauhassa saamaan sairastupansa kuntoon. Joukkueesta jää vain neljä pelaajaa yli-ikäisiksi, joten JäPS pystyy lähtemään pitkälti samoilla pelaajilla ensi kauteen.

Ja kun talven harjoitteluolosuhteet parantuvat huomattavasti uuden täysimittaisen jalkapallohallin myötä, saattaa kiinnostusta JäPSiä kohtaan löytyä muistakin suunnista. Se ei ainakaan tulevalle kaudelle uudistuvaa valmennustiimiä haittaa, sillä kuten tämä kausi osoitti: pelaajia ei ole koskaan liikaa.


Kommentit

Nimi

Aluesarja Barcelona 2014 ELL Kroatia Kroatia 2015 Laura Kalmari 2015 Muut pelit Sarjapelit TB Kakkonen TB Ykkönen TB17 Turnaukset uusi Ykkönen Yleinen
false
ltr
item
JäPS TB - Fiilistellen futista!: TB:n Ykkönen on saatu päätökseen
TB:n Ykkönen on saatu päätökseen
https://3.bp.blogspot.com/--GtaPpUEgaI/V-JptGNb3VI/AAAAAAAAIZs/01IH4_UxPR88YMxXrxkoUvQWCsLuH7ABACLcB/s640/20160903_171435.jpg
https://3.bp.blogspot.com/--GtaPpUEgaI/V-JptGNb3VI/AAAAAAAAIZs/01IH4_UxPR88YMxXrxkoUvQWCsLuH7ABACLcB/s72-c/20160903_171435.jpg
JäPS TB - Fiilistellen futista!
http://japstb.blogspot.com/2016/09/tbn-ykkonen-on-saatu-paatokseen.html
http://japstb.blogspot.com/
http://japstb.blogspot.com/
http://japstb.blogspot.com/2016/09/tbn-ykkonen-on-saatu-paatokseen.html
true
8094367718207170334
UTF-8
Yhtään kirjoitusta ei löytynyt NÄYTÄ KAIKKI Lue lisää Vastaa Peru vastaus Poista Etusivu SIVUT TEKSTIT Näytä kaikki SUOSITTELUT LABEL ARKISTO ETSI KAIKKI POSTIT Yhtään kirjoitusta ei löytynyt Etusivulle Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Su Ma Ti Ke To Pe La Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Tam Hel Maa Huh Toukokuu Kes Hei Elo Syys Loka Marras Joulu hetki sitten 1 minuutti sitten $$1$$ minutes ago 1 tunti sitten $$1$$ hours ago Eilen $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago yli 5 viikkoa sitten Seuraajat Seuraa THIS CONTENT IS PREMIUM Jaa avataksesi Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy